Palvelut

Lakiasiaintoimisto Oikeushovi on teknisesti orientoitunut, loogiseen argumentaatioon sekä immateriaali- ja sopimusoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto. Vahvan juridisen argumentaation ja teknisen asiantuntemuksen yhdistäminen on kaiken toimintamme perusta.

Looginen argumentaatio takaa asiakkaamme näkökannalle jutun aihepiiristä riippumatta vahvimmat mahdolliset perustelut. Vahva ja johdonmukainen perustelu on paras mahdollinen takuu jutun suotuisalle ratkaisulle. Loogisesti todistettu argumentti on väistämättä tosi. Siksi se on vahvin mahdollinen perustelu.

Hyödynnämme toimeksiantojen hoitamisessa laajasti informaatioteknisiä mahdollisuuksia, mikä takaa nykyaikaisen ja sujuvan asioinnin. Henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua tukemaan valitaan asiakkaamme tarpeita, toiveita ja teknisiä valmiuksia parhaiten vastaava kokonaisuus, johon voi kuulua esimerkiksi www-asiointisivu, pääsy asiakirjojen lähdekoodiin Git-palvelimen kautta sekä sovittujen salaus- ja autentikointijärjestelmien käyttö.

Asiointisivulla asiakkaamme pääsee esimerkiksi

  • seuraamaan toimeksiannon etenemistä lähes reaaliajassa,
  • vertailemaan ja kommentoimaan asiakirjaluonnosten versioita,
  • lähettämään toimeksiantoa koskevia viestejä ja tiedostoja tietoturvallisesti (automaattinen PGP-salaus).

Omistaudumme tinkimättömästi jokaiselle ottamallemme toimeksiannolle, ja kehitämme toimintamallejamme jatkuvasti asiakkailtamme tulleiden ehdotusten ja toivomusten mukaisesti.

Lisätietoa palveluistamme löydätte vasemmalla olevasta valikosta. yllä olevista painikkeista. Erityisosaamiseemme voitte tutustua tarkemmin Erityisalueet-sivulla.

Palvelemme sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kirjallinen viestintä sujuu myös ruotsiksi ja saksaksi.

Tervetuloa asiakkaaksi!