Postiosoite ja käyntiosoite

Lakiasiaintoimisto Oikeushovi
Hautjärventie 26
07560 PUKKILA
Finland

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Varaattehan tapaamisajan etukäteen.

Tulostettava osoitetarra kirjekuoriin

Puhelin

040 841 8869 tai
+358 40 841 8869 (ulkomailta soitettaessa).
VCard-muodossa (QR-koodi)

Pikaviestintäohjelmat

Pikaviestintäohjelmina käytämme ensisijaisesti Signalia ja toissijaisesti Telegramia.

Facebook Messegeriä ja Skypeä käytämme asiakkaan toivomuksesta, mutta emme suosittele niiden käyttöä.

Sähköposti

info@oikeushovi.fi
rami@oikeushovi.fi
Toimistomme julkinen PGP-avain (info & rami)
Tietoturvallinen yhteydenottolomake

Mikäli ette käytä PGP:tä, voitte ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, joka salaa viestinne automaattisesti.

Tavalliset sähköpostiviestit kulkevat verkossa suurelta osin salaamattomina ja ovat periaatteessa kenen tahansa verkkoliikennettä seuraavan luettavissa. Siksi ei ole suositeltavaa lähettää arkaluontoisia tietoja tai esimerkiksi henkilötunnuksia tavallisessa sähköpostiviestissä.

PGP-salaus on helpoin ja turvallisin tapa salata sähköpostiviesti. Voitte ladata toimistomme julkisen PGP-avaimen tästä linkistä. Sillä voitte sekä salata meille lähetettävän viestin että tarkistaa sähköisen allekirjoituksemme aitouden. Toimistomme avain on 4K RSA-avain, jota on mahdoton murtaa nykytekniikalla.

Ohjeita PGP:n käyttöön löydätte esimerkiksi erinomaiselta securityinabox.org-sivustolta. Aloittelijalle hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Thunderbird-Enigmail-GPG. Android-puhelimessa sähköpostin salaus onnistuu todella vaivattomasti K-9 Maililla. Linux- ja Unix-ympäristöön suosittelemme Mutt-GPG-yhdistelmää, jota itsekin käytämme. Toimistomme avustaa mielellään tietoturvallisen viestintäjärjestelmän pystyttämisessä.

Voitte lähettää meille PGP-sähköposteja sekä traditionaalisessa inline-muodossa että MIME-muodossa. Me puolestamme käytämme kumpaa tahansa asiakkaan valitsemaa muotoa.

Yhteydenottolomake

Alla oleva yhteydenottolomake salaa lähetettävän viestin automaattisesti toimistomme PGP-avaimella, eikä kukaan ulkopuolinen voi päästä käsiksi luottamukselliseen viestiinne.

”Sähköpostiosoitteenne”-kenttään on kirjoitettava toimiva sähköpostiosoite. Jos teillä on oma PGP-avain, kirjoittakaa viestikenttään julkisen PGP-avaimenne ID tai URL, jotta meidän on mahdollista vastata yhteydenottoonne salatulla sähköpostilla.

Emme koskaan lähetä mitään arkaluontoisia tietoja salaamattomassa sähköpostiviestissä, ellei asiakas itse sitä erikseen toivo ja anna siihen nimenomaista suostumustaan. Mikäli tahdotte, että otamme teihin yhteyttä puhelimitse, muistakaa kirjoittaa viestikenttään puhelinnumero, johon haluatte meidän soittavan.

Yhteydenottolomakkeen salauksessa käytetään JavaScriptiä. Jos selaimessanne on NoScript, ScriptSafe tai muu vastaava JavaScriptejä estävä laajennus, viestin salaus edellyttää JavaScriptin sallimista www.oikeushovi.fi-palvelimelta.

Salaus ei toimi selaimella, joka ei tue JavaScriptiä. Tällaisia selaimia ovat mm. W3m, Lynx, Links ja Dillo. Näillä selaimilla viesti lähtee salaamattomana, jolloin suosittelemme noudattamaan varovaisuutta viestin sisällössä. Voitte testata selaimenne tästä linkistä.

Salaus ei kata otsikkoa, joten älkää kirjoittako otsikkokenttään mitään arkaluontoista.

Painakaa viestin kirjoittamisen jälkeen "Lähetä viesti salattuna" -painiketta.

Tämä yhteydenottolomake on kirjoitettu PHP:llä ja perustuu OpenPGP.js:iin, OpenPGP-standardin JavaScript-toteutukseen.