Perunkirjoitukset sekä kuolinpesien selvitykset ja jaot

Toimistomme tietämys kattaa luonnollisesti myös sen, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Juridisesti yksi tärkeimmistä asioista on perunkirjoituksen toimittaminen. Kuolinpesän osakkaat ovat velvollisia toimituttamaan sen kolmen kuukauden kuluessa perittävän kuolemasta.

Hoidamme perunkirjoitukset hienotunteisesti ja asiantuntevasti. Kiinnitämme huomiota myös siihen, minkälaiset verotukselliset seuraukset erilaisilla valittavana olevilla vaihtoehdoilla on.

Verkkopalvelussamme kuolinpesän osakkaat voivat tutustua perukirjan luonnoksiin, kommentoida niitä ja lähettää tarvittavat asiakirjat meille sähköisesti. Palvelumme on myös tietoturvallinen: selaimen ja palvelimen välinen liikenne on TLS-salattua (HTTPS) ja kaikki palvelun kautta lähetettävät viestit ja asiakirjat salataan automaattisesti PGP:llä.

Perukirjan viimeisin luonnos on nähtävänä reaaliajassa sekä PDF- että HTML-muodossa, jota on helppo lukea millä tahansa selaimella. Muutokset on vaivaton tarkistaa erillisistä vertailutiedostoista, joihin ne on merkitty havainnollisesti värein.

Toimistollamme on kokemusta myös monikansallisten kuolinpesien selvityksistä, perunkirjoituksista ja jaoista.

Ota yhteyttä.